суботу, 23 квітня 2016 р.

Субота - гарна робота

    Суботники об'єднали громаду 101-го мікрорайону навколо бібліотеки №18. Спільно з бібліотекарями прибирали, садили квіти, виносили сміття, білили і обкопували дерева дорослі і діти.
Робити чистим і гарним своє місто, країну - це борг кожного свідомого громадянина. Ми свій виконали.

Чорна спадщина Чорнобиля


Під такою назвою 23 квітня пройшов у бібліотеці №18 (101-й мікрорайон) захід до 30-ї річниці Чорнобильської трагедії в Україні.У читальному залі відвідувачі мають змогу переглянути книжкову  виставку «Чорнобильський вітер у душах мете» 
Бібліотекарі презентували мультимедійну презентацію про ті страшні дні з використанням фотодокументів та спогадів учасників. 23 користувачі переглянули презентацію та дізнались про найбільшу техногенну аварію в історії нашої країни.
Дуже важливо знайомити молоде покоління та нагадувати старшим про ті страшні події, тому що людство має бути обачнішим, такого більше ніколи не повинно статись!

пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

Читай-фест

Книга читацьких рекордів Кіровограда поповнилась новими іменами.У номінації «Партнерство заради дітей» було відзначено В’юник Ларису Анатоліївну, учителя школи-інтернату ліцею «Сокіл», читачку міської бібліотеки №18 Кіровоградської міської централізованої бібліотечнох системи.
Завдячуючи її зусиллям, у тандемі з вихователем Остапенко Ольгою Миколаївною, 16 учнів 3-В класу стали найактивнішими читачами та учасниками найцікавіших бібліотечних заходів і акцій бібліотеки. 
Вісім кілометрів між школою (р-н Новомиколаївка) і бібліотекою №18 (101-й мікрорайон) не стали перешкодою у налагоджені контакту і активній співпраці.
Нагорода В’юник Л.А. була урочисто вручена директором Кіровоградської бібліотечної системи міста Тимків С.І. на міському фестивалі «Читай-фест», який щорічно у квітні проходить на площі перед міськвиконкомом.
Колектив бібліотеки №18, колеги і учні школи радо вітають і поздоровляють Ларису Анатоліївну з заслуженою нагородою!

четвер, 7 квітня 2016 р.

Вибирай переможця!

Увага! Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія-2016" триває! Фінал другого міського етапу відбудеться 8 квітня на площі біля міської ради.
Шановні кіровоградці, у вас є чудова нагода долучитись до наймасштабнішого конкурсу дитячого читання в Україні та вибрати найкращого читача нашого міста!
Онлайнголосування за переможця буде відкрито на сайтах та блогах бібліотек Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи з 15.00 8 квітня по 15.00 9 квітня.
Центральна міська бібліотека: http://www.citylib-kirovograd.com.ua

вівторок, 5 квітня 2016 р.

Хіт-парад в бібліотеці


У нас відбувся літературний хіт-парад  «Нові книги – нові друзі».  
Читачі цього дня мали змогу:
  ознайомитись з виставкою «Диво поряд – ось воно, Книгою звемо його»;
  приєднатись до екскурсії по книжковим полицям;  
 подивитись інтернет-вернісаж  «Улюблена книга…в павутині»;
  переглянути списки нових надходжень;
  прийняти участь у конкурсі на краще фото читача з книгою.
 вибрати літературу для літературної дегустації «Cмакуй новинку!»