пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Читати модно!

В український вінок весняних свят гарно вплітається свято – тиждень дитячого читання, прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором та книгами.
Традиційно такий тиждень пройшов і у нашій бібліотеці - відбувались різноманітні заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до читання,  прищеплення дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховання любові і поваги до книги.
Бібліотекарі проводили для дітей екскурсії по бібліотеці, розповідали, як правильно користуватися книгами. Окрім того, розповідали малим читачам про історію появи і розвитку книги та захоплювали дітей різноманітними конкурсами та вікторинами за сюжетами дитячих книжок.
Не залишили байдужими жодного читача книжково-ілюстративні виставки «Книжкові новини для кожної дитини», « Дитячий книжковий світ», «Сучасні автори, сучасним дітям». Кожен учасник отримав рекомендаційний список «Репертуар модного читача». 

Цей тиждень був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – нових користувачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар