середу, 25 червня 2014 р.

«Останній герой» - відпочиваймо у бібліотеці!

Період літніх канікул у школярів – це час зміцнення їхнього здоров'я, цікавих зустрічей та знайомств, незвичайних пригод. Це пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому. Щоб відпочинок був змістовним, дозвілля-цікавим та корисним, важливе значення має і зацікавленність самих організаторів літнього відпочинку, їхньої енергії, наполегливості, любові до дітей, а також уміння пробудити ініціативу і самостійність дітей. 
Юні читачі 21 червня завітали до філії №18 для участі у калейдоскопі «Останній герой». Одним із завдань було написати якомога більше українських  прислів'їв, використовуючи літературу, що знаходиться у книгозбірні. Діти, а їх цього дня відвідало бібліотеку – 14,  чудово провели час та задоволені залишили бібліотеку.
Для нашої бібліотеки  дуже важливою є робота у дні літніх канікул, і ми завжди раді новим зустрічам з нашими юними користувачами у рамках Мистецької студії, яка працює щосуботи у читальному залі. Також постійно працює Інтернет-центр, у якому усі бажаючі можуть відпочити від гарячого сонця, посидіти у прохолодному читальному залі, почитати, пограти в онлайн-ігри чи переглянути кіно і мультиплікаційні фільми.
Детальніше про роботу філії №18 на сайті http://bibl18kr.io.ua/ 

Немає коментарів:

Дописати коментар