вівторок, 21 жовтня 2014 р.

Наші інформаційні ресурси - шлях до вашого успіху


Рекламний калейдоскоп пройшов 18 жовтня в нашій філії. Його мета - консультативна допомога проблемним родинам; організація інтелектуального сімейного дозвілля; навчання комп’ютерної грамотності усіх категорій читачів та залучення нових користувачів до бібліотеки.
Розпочався цей інформаційний марафон з екскурсії по Інтернет-пункту, у якому усі читачі мають вільний доступ до мережі інтернет. Бібліотекарі розповіли про нові можливості і послуги філії, зробили огляди офіційних сайтів Кіровоградських місцевої та обласної рад, сайтів і блогів бібліотек міста  та всіх існуючих соціальних мереж.
Запрошення на навчання комп'ютерної грамотності усіх категорій читачів не залишилось непоміченим: виявилось багато бажаючих повчитись для отримання роботи чи просто задля підвищення свого рівня володіння комп’ютером. Вирішено було згрупувати читачів по темам, а конкретно - навчання роботи з документами у Microsoft Office Word, Excel; створювання презентацій в PowerPoint та створювання фільмів у Windows Live.
Масово продовжуть збиратись родини у бібліотеці у сімейні суботи «В інтернет всією сім'єю»:  батьки і діти грають в онлайн-ігри, переглядають і скачують мультфільми, сімейні фільми. Для вирішення труднощів чи конфліктних ситуацій в родині чи виховання дітей, бібліотекарі допомагають надаючи інформаційні консультації «Проблеми вирішуємо разом».
Цього дня 35 читачів з цікавістю і користю провели свій вільний час у бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар