четвер, 1 жовтня 2015 р.

Гайда до бібліотеки за подарунком!

У нашій бібліотеці до Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня пройшов День відкритих дверей «Гайда до бібліотеки за подарунком!» Ми організували для своїх читачів – ток-шоу, конкурс «Літературна розсипаночка» і слайдову бліц-рекламу  «Якщо любите читати – вам сюди!»
Ток-шоу «Бестселер - література чи комерція?» зібрало у читальному залі читачів усіх категорій.  Зал було поділено на два умовних сектора – зарубіжного та українського бестселерів. У ході розмови відвідувачі могли оцінити ту величезну прірву, яка існує між поняттям «бестселер» у світі та в Україні. Користувачі дізналися, що золотий фонд світової літератури практично не має відношення до бестселерів. Але книги так званих «легких жанрів», а саме: детективи, трилери, історії про кохання завжди будуть лідерами продаж.
Завітав до бібліотеки і депутат Олександр Прокоф'єв з книгами у дарунок бібліотеці.
Завершився день відкритих дверей у бібліотеці жартівливим рекламним роликом за романами Джоан Роулінг про Гаррі Поттера – бестселера всіх поколінь, часів і народів!
Протягом дня в бібліотеці проходила акція безкоштовного запису. Завдяки заздалегідь розміщеним у мікрорайоні оголошенням мешканці проявили неабияку активність. Протягом дня до бібліотеки записалися 9 нових користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар