середу, 9 листопада 2016 р.

Художник і місто

9 листопада, в Кропивницькому Художньому музеї відкрилась унікальна художня виставка «Художник і місто» місцевого живописця Анатолія Сузюмова, який до свого 75-річного ювілею продемонстрував дивовижні роботи.
На експозиції представлено 40 полотен Анатолія Сузюмова - члена Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України. 
                                        
        Культурне свято налаштовувало близьких за духом людей зануритись у неймовірну атмосферу художника, який малює краєвиди нашого міста. Представлені твори, виконані у різноманітних техніках: олійний живопис, акварельні твори, роботи, виконані темперою, олівцем та станковий живопис. Пейзаж та натюрморт–провідні жанри у творчості Анатолія Єгоровича – це неповторне різноманіття барв, кольорів і емоцій, на які автора надихнула архітектура і природа нашого краю.
Найбільше імпонує те, що є можливість одночасно спостерігати витвори вже знаного метра, почути його розповідь про нелегкий тернистий шлях до успіху та поспілкуватись з митцем.
Більше десяти років активної плідної співпраці бібліотекарів та А.Сузюмова втілилися у цікаві виставки, які були неодноразово представлені у бібліотеці №18. Нещодавно він подарував книгозбірні 13 репродукцій своїх неповторних картин та цінну книгу «Кіровоград. Образотворче мистецтво: минуле і сучасне» про творчість художників нашого краю.
Читачі і бібліотекарі філії №18 завітали на виставку Анатолія Єгоровича з побажаннями йому творчих успіхів та натхнення творити надалі такі яскраві і чаруючі краєвиди нашого міста на Інгулі.

Немає коментарів:

Дописати коментар