суботу, 11 травня 2019 р.

Буде в сім’ї лад, якщо книжці рад!

Сьогодні відбувся День бібліографії «Буде в сім’ї лад, якщо книжці рад!» з метою навчити читачів самостійній роботі з великим потоком інформації та запросили усіх у цікаву мандрівку до країни книг.
 Учасники заходу знайомились з виставкою «Книги для сімейного читання» та вчились пошуку матеріалів в ДБА, прийнявши участь у бібліографічній подорожі «Знайди потрібну книгу».
Відвідувачів цього дня знайомили з рекламою нових надходжень до бібліотеки, умінню знаходити потрібну інформацію, використовуючи ДБА та можливості Інтернету. Бібліотекарі наголосили про важливість уміння використовувати різні шляхи та пошукові системи для отримання різносторонньої інформації. Без книг і довідників отримана інформація тільки з Інтернету є однобокою і не повною.
Учасники Дня знайомились з рекомендаційними списками «50 книг, від яких ваші діти не зможуть відірватись», «Дозвілля родини» та дайджестом «Батьки і діти».
День бібліографії показав, що сучасна бібліотека є втіленням порядку та нових технологій, але як і в усі часи, вона служить людям.

Немає коментарів:

Дописати коментар