вівторок, 1 жовтня 2019 р.

День бібліотечних лайфхаків


відбувся у нашій бібліотеці до Дня бібліотек. Заряджені позитивними емоціями читачі, ловили «культурний» настрій, надихаючись на пізнавальні, творчі, інтерактивні події у бібліотеці і виражали свої емоції у гарних словах подяки бібліотекарям за їх працю.
Кожен читач, готовий до яскравих емоцій і надзвичайних вражень, знайшов для себе цікаві інтелектуально-творчі заняття, веселі розваги та нові книги. Бібліотекарі зібрали читачів на феєричні чаклування «Читач-маг із книжкою в руках», усі надихнувшись сюжетами улюблених книг, читали, пізнавали, фантазували та творили.
Презентації, зустрічі, вікторина «Ти – мені, я – тобі!», імпровізи «Я – бібліотекар, ти – читач»,  ігри, руханка  «Я і книга»  відбувалися в усіх відділах бібліотеки. Бажаючі рахували, писали і малювали, пізнавали себе під час інтелект-діагностики «Увага: вундеркінд!»
В підтримку книги та читання відбувся флешмоб у форматі Mannequin challenge: 27 чоловік одночасно завмерли в залах бібліотеки, а оператор, переміщаючись між учасниками, знімав застиглих мобберів на камеру.   Живі «манекени» були всюди: пили каву в лаунж-зоні, вибирали книги на абонементі, «зависали» в Інтернеті у комп'ютерному залі, гортали періодику у читальному залі, фотографувалися в фотозоні та читали книги у тихих зонах і на бібліотечному диванчику. В Ігровій кімнаті розгорнувся бій гравців у шахи https://bibl18kr.io.ua/v441c37ddb754d7e1681c165ab6c2bf38
Привертало увагу новостворене панно «Відкрите серце бібліотеки», яке стало стало центром фотозони.
 Створивши книжкові закладки та креативні запрошення у арт-студії «101 Хобі-Т», читачі вирушили на прогулянку та запрошували усіх відвідати бібліотеку.
Гамірно, весело та творчо було цього дня у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар