середу, 8 грудня 2021 р.

Зимові свята – родинна творчість, свято, доброта

 З грудня по січень вражатиме читачів і підійматиме настрій виставка-інсталяція «Зимові свята – родинна творчість, свято, доброта».

Перший розділ «Зимові історії» містить книги для теплого вечірнього читання та сімейного дозвілля, з розповідями про українські традиції, пісні та чарівними історіями. Книга «Чарівні історії» для спільного сімейного читання містить збірку цікавих історій українських сучасних письменників. Книга «Українські народні пісні» скрасить дозвілля всієї родини, пізнавально-ігрове новорічне видання журналу «Яблунька» для дітей та батьків.

В другому розділі «Новорічні пригоди» представлені книжки для дозвілля у святкові дні, щоб відволіктись від буденності. У періодичних виданнях – цікаві поради щодо ідей новорічного столу та оформлення домівки та веселі історії з пригодами. Розділ містить збірку «Веселий детектив під Новий рік», у якій представлено новорічні пригоди, описані сучасними авторами; книги Д.Донцової «Дід Снігур і Морозочка» і «Камін для Снігурочки», які розвеселять та книга А.Знаменської «Жінка Зима» про жінку з сильним характером, яка долає багато перешкод, які завершуються щасливо.
Четвертий розділ «Під знаком Тигра» - книги інформацією про рік Тигра з передбаченнями, які читачі можуть віднайти і зробити самостійно.
Третій розділ «Святкові страви» висвітлює корисні поради, як здивувати своїх гостей вишуканими і чудовими стравами та гарним оформленням столу. Представлена література зацікавить особливими рецептами. В книзі «Українська стародавня кухня» представлені різноманітні рецепти українських різдвяних страв, якими пригощали свої сім’ї ще наші пращури. Цікаві рецепти страв до святкового столу ви знайдете в книзі «Золота енциклопедія світової кухні».
Співробітники бібліотеки вітають всіх з прийдешніми святами,та бажають добра, достатку, любові та здійснення мрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар