суботу, 2 квітня 2022 р.

Бібліотека і громада - разом до перемоги!

Бібліотека №18 з 1 квітня розпочала роботу у складних умовах війни. Спектр бібліотечних послуг – книгообмін, ксерокс, роздруківка, пошук та отримання інформації зараз розширився. Бібліотекарі розробили і надають користувачам буклети з координатами та телефонами необхідних структур, допомагають читачам у налагодженні роботи телефонів та ноутбуків, надають доступ до електронних державних сайтів. Біля бібліотеки діє гуманітарний пункт у приміщенні Стоматологічної поліклініки. Малюємо разом з дітьми малюнки для воїнів, щоб розрадити їх у тяжкі хвилини та передаємо волонтерам. Також співпрацюємо з волонтерським штабом «Горняк» та місцевими волонтерськими пунктами, які готують обіди для тероборони: допомагаємо волонтерам збирати необхідні матеріали та направляємо громаду для допомоги.

Для бажаючих бібліотекарі підготували майстер-класи у рамках арт-студії «101 Хобі-Т», арт-терапію, книготерапію, показ мультфільмів та навчання онлайн.

Бібліотека має перших читачів-біженців. Родина Сінькови з Авдіївки записалась до бібліотеки, а син Саша в інтернет-пункті проходитиме онлайн дистанційне навчання. Раді були допомогти та надати необхідну інформацію і цікаві книги.

Запрошуємо до бібліотеки! Приходьте! Чекаємо на вас!  


Немає коментарів:

Дописати коментар