суботу, 9 липня 2022 р.

Контрасний бібліо-бум

Книги-контрасти запрошують читачів! До вашої уваги - драйв-книги, релакс-книги, еліт-книги, шок-книги, книги-сенсації! Завітайте до нашої бібліотеки та залучайтесь до цікавого читання і культурного дозвілля!

Цей тиждень у нас розпочався з дзвінків від наших користувачів, які не можуть прийти і чекають на книго ношення від бібліотекарів.
Бібліотекарі, виконуючи читацькі замовлення, натомість отримали посуд на потреби ЗСУ, для передачі волонтерам. Дякуємо родинам Берегуленко-Скрипніченко за багато якісного посуду, який стане у нагоді захисникам!
Відразу відвідали волонтерську організацію «Разом ми сила» та віддали їм
посуд, а заодно і дитячі малюнки бібліотечної арт-студії «101 Хобі-Т» (у якій діти-ВПО – найактивніші учасники). Також занесли стенд "Волонтери для ЗСУ", який потрібен дітям, що збирають гроші на потреби воїнам.
Волонтери дали нам нове завдання, вручивши резиночки від Лесі Солодей для плетіння браслетів на благодійну ярмарку у допомогу ЗСУ. Дякуємо їм за довіру! Тож роботи вистачить! Отаке вийшло замкнене волонтерське коло, яке розпочалось з книжкового бібліо буму.

Бібліотекарі готові допомагати нашим захисникам, нашим
читачам та нашій країні!

Немає коментарів:

Дописати коментар