суботу, 16 вересня 2023 р.

Дякуємо Валентину Карпову за подаровані книги!

Письменник, лікар, офіцер запасу ЗСУ, викладач ВНЗ, громадський діяч України – Валентин Карпов нещодавно презентував у ЦБ м. Кропивницького свої нові книги – «Незламна Україна» та «Вільні від народження». Автор розповідав про свого співавтора Олексія Рибу і мецената у виданні книги Євгена Лучкова та наголошував, що окрім фактологічних матеріалів автори включили до видань вірші місцевих поетів: О.Надутенко, Н.Бідненко та М.Теніченка.

Бібліотекарі рекомендують книги для прочитання усім, хто цікавиться історією рідного краю та наголошують, що книги будуть корисними для широкого кола читачів. В.Карпов – автор понад 40-ка науково-популярних книг, з яких 5-ть - на тему війни. В своїх книгам автор надає читачам маловідому інформацію про минуле, а також події і людей сучасності.

Також В.Є.Карпов презентував макет нової книги «Нація сталевих людей», для видання якої поки не вистачає коштів. Гадаємо, що все буде добре і незабаром наші бібліотеки поповняться новими книгами, за що ми щиро вдячні автору.

Бажаємо Валентину Євгеновичу натхнення, чекаємо нових видань, а читачів запрошуємо до читання книг!

Немає коментарів:

Дописати коментар