вівторок, 12 грудня 2023 р.

День правознавства «Інформаційно-цифрова безбар’єрність»

У бібліотеці №18 День правознавства розпочався з Акції «16 днів проти насильства». Бібліотекарі нагадували про існування проблем у суспільстві, інформуючи, підвищують рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства. У людини повинен бути недискримінаційний простір для життя, розвитку і професійного зростання. Організували виставку-ілюстрацію «Це – не ок!», протягом дня читачі долучаються до онлайн-огляду «Інформаційно-цифрова безбар’єрність» та обмінюються думками, гортаючи інформаційне портфоліо «Вирішення соціально-психологічних проблем».

Учасники отримали Інформаційний буклет «Ваші дії, якщо ви постраждали від насильства?» та Порадник «Що ви можете зробити, якщо бачите, що хтось зазнає ҐЗН?»
Навіть у такий непростий час, який наразі переживає наша країна, додержання права на захист від домашнього насильства не повинно вважатись другорядним. Щодня усі органи системи МВС працюють над тим, щоб створити безпечне середовище для кожного та кожної. Насильству немає виправдання! Починай діяти! Не замовчуйте та не відвертайтеся від тих, кому потрібна допомога.

Немає коментарів:

Дописати коментар