суботу, 11 січня 2014 р.

Увесь світ з вами, якщо ви з нами


Процес інтернетизації бібліотек сприяє зміні характеру сервісу бібліотечних та інформаційних послуг для задоволення потреб інформаційно-залежного суспільства, посилює роль бібліотеки як інформаційного, освітнього  і соціокультурного закладу.
11 січня наша бібліотека-філія №18 провела бібліотечний інтернет-марафон «Увесь світ з вами, якщо ви з нами» з метою ознайомити якнайбільшу кількість мешканців свого мікрорайону з новими послугами та можливостями бібліотеки і безкоштовного доступу до інтернету. В читальному залі цього дня було багато відвідувачів Інтернет-центру та відбулась скайп-конференція з Білорусією для родини Самобочих, які змогли відновити зв’язок, поспілкуватись і побачитись з близькою ріднею завдяки бібліотеці.
У центрі 101-го мікрорайону ми провели акцію: роздавали рекламні флаєри про нові інтернет-послуги бібліотеки і запрошення відвідати бібліотеку. Електронні адреси власного сайту, блогу та каналу в Ютубі філії стали приємною несподіванкою для багатьох мешканців, проте вони сьогодні є невід’ємною часткою сучасної книгозбірні. Комп`ютеризована реклама – принципово новий спосіб поширення реклами, а комп'ютерні мережі – популярні й ефективні носії поширення реклами.
Світ перенасичений рекламою, бібліотека повинна виборювати своє місце, бажаючи дістатися до нових користувачів.
Детальніша інформація про бібліотеку на власному сайті «Бібліотека №18 сімейного читання Кіровоградська МЦБС»  http://bibl18kr.io.ua/ 

Немає коментарів:

Дописати коментар