суботу, 17 січня 2015 р.

Заочна подорож Кіровоградщиною

17 січня для користувачів-дітей ми провели цікаву інформ-подорож «Барви рідного краю» з метою ознайомити з символікою, культурними та історичними пам’ятками рідного краю.
Розпочалась подорож зі стенду на якому зображена символіка Кіровоградщини та потяг, навколо якого вивіски з написами зупинок. Бібліотекар Пянусова Алла з 17 дітьми «сіли в потяг» і подорожували цікавими та відомими на весь світ стежинами нашої  Кіровоградщини, а по дорозі  розглядали книги та ілюстрації, які містять багато цікавої історії…
Найбільше багатство Кіровоградщини - унікальні родючі чорноземи, які дають можливість вирощувати високі врожаї. Серед підприємств агропромислового комплексу лідирують відкриті акціонерні товариства "Кіровоградолія", "Птахокомбінат" та багато інших. 
Одними із перших в Україні кіровоградці одержали можливість користуватися зв'язком з усім світом - 1996 року в області було впроваджено мобільний зв'язок.
Культура - це та перлина, яку з давніх-давен плекала наша степова Кіровоградщина. Це унікальна і яскрава квітка щоразу розквітає по - новому, підносить, надихає, захоплює, дивує увесь світ. Серцем української культури називають Кіровоградщину у мистецьких колах.
Надалі потяг зупинявся на таких станціях:
Станція 1. « Кіровоградський дендропарк»
Станція 2 . «Театр української музики, пісні і танцю "Зоряни"
Станція 3. «Дитячий зразково-художній хореографічний ансамбль "Пролісок"
Станція 4. « Хутір Надія» Державний музей-заповідник І. Капенка-Карого
Любімо свій край рідний, цінуймо те, що над нами  мирне небо, що мова наша українська бринить у серцях людей, що маємо прекрасну, незалежну державу і живемо в чудовім краї.

Немає коментарів:

Дописати коментар