вівторок, 15 грудня 2015 р.

В родиннім колі ми усі єдині

Година народознавства  «В родиннім колі ми усі єдині» пройшла 15 грудня у філії №18. Учасники – 4 читацькі родини, яким важливо виховання в дітей почуття любові й поваги у сім’ї, важливості родинного єднання та формування відчуття гордості за свою велику українську родину – підготували свої родові дерева.
         
Бібліотекарі наголосили, що родина тим міцніша, чим сильніша в ній дружба. Українці – могутній народ, якого ніколи не здолати, поки він береже своє коріння і історію. Потрібно цікавитись історією свого роду, розпитувати у своїх батьків, бабусь і дідусів про їх минуле.

      Майстер-клас з виготовлення сімейного оберегу та ялинкових прикрас до нового року провела бібліотекар Пархоменко Марина, яка підготувала  і продемонструвала слайдову презентацію із зразками оберегів та виготовлення  об’ємних сніжинок. Фотосесія з цікавими роботами завершила свято.

        Поборки та родові дерева прикрасили народознавчу виставку  «Родинне коло», на якій окрім малюнків були представлені книги та статті про сім’ю і рід. Бібліотекарі побажали усім шанувати і поважати свою родину і свою країну.

Немає коментарів:

Дописати коментар