суботу, 15 грудня 2018 р.

Веселка ялинкових прикрас

До найочікуванішого свята Нового року люди готуються по-особливому і з великим завзяттям, адже прикрасити ялинку власноруч виготовленими іграшками  –  то велика радість. Коли ще знадобиться стільки краси, як не під час оздоблення новорічної ялинки?
Мистецька студія «Веселка» при бібліотеці №18 розчиняє двері щосуботи для дорослих і дітей, які бажають розвивати свої таланти і самовдосконалюватися. Хтось хоче  подарувати особливий, виготовлений  своїми руками подарунок близькій людині. Хтось мріє про найкращу і найпишнішу ялинку, де будуть висіти прикраси, дбайливо створені дитячими рученятами.
Свято Нового року багатогранне і чарівне! Час, коли народжуються справжні дива! Розмальовані вікна, візерунчасті сніжинки, різнокольорові гірлянди,  яскраві прикраси і всілякі пістряві дрібниці – це все, що робить новорічне свято радісним, незабутнім і приємним для всієї родини.
Безліч ідей рояться в голові, і учасники наперебій пропонують одну за одною для їх здійснення. Вони готові сидіти годинами, повністю викладаючись, аби лише здійснити задумане. Стараннями студійців народжуються неперевершені прикраси у вигляді сердечок, які вони розшили бісером, вирізали сніжинки, і майстрували снігурів з кольорових ниток, сніговичків  із целофанових пакетів. Виготовляли оригінальні кульки для прикрашання ялинок, зонтики та птахів щастя.
Добре, коли у людей є бажання творити, робити цей світ кращим, добрішим і яскравішим. Ми знаходимо таланти та розкриваємо їх, щоб забезпечити краще майбутнє для нашої країни, адже  люди так потребують цього саме сьогодні. Ми готові працювати та відкриті для спілкування. І якщо ви, чи ваша дитина маєте бажання розвиватися у плані народно-прикладного ужиткового мистецтва, любите творити руками, пишете вірші, чи маєте хист до малювання, ми готові прийняти вас у нашу дружню «сімю»!

Немає коментарів:

Дописати коментар