суботу, 22 грудня 2018 р.

Бібліотека і громада

Бібліотека сімейного читання №18 – єдиний культурний заклад у 101-му мікрорайоні. Її послугами користуються більше 2000 жителів. Склад читачів різноманітний: від дошкільників – до людей похилого віку.
Читачі йдуть до бібліотеки, щоб почитати цікаву книжку, отримати необхідну інформацію, стати учасниками масового заходу, поспілкуватися між собою і поділитися своїми проблемами та радощами.
Звіт перед населенням розпочався з огляду фотопанно «Читаюча родина – щаслива країна». Завідуюча Віра Володимирівна розповіла про найбільш читаючі родини 2018 року та їх читацькі рекорди. Найактивніші родини – Хорольські, Нофенко, Дейкун, Колови, Чорні, Патлач, Садовнікові, Соменко та Мизь отримали «Почесні квитки читачів».
Наша бібліотека – справжній центр культури та дозвілля у мікрорайоні та намагається бути корисною для своєї громади. Присутні на звіті дізналися про визначні події, здобутки та плани на майбутнє бібліотеки. Різноманітний арсенал сучасних бібліотечних послуг, професійний колектив доброзичливих бібліотекарів, цікаві книжкові виставки – створюють неповторну ауру, яка приваблює кожного, хто відвідує бібліотеку.
Вже 7 років при філії працює мистецька студія «Веселка». Під час майстер-класів учасники дізнаються багато нового, цікавого, корисного, вчаться спілкуватись, створювати творчі роботи своїми руками та опановують різновиди прикладного мистецтва.
Бібліотека співпрацює з дитячо-юнацьким клубом «СКІФ», видає багато інформаційно-насиченої, яскравої друкованої продукції та творчо підходить до реклами філії. Бібліотекарі з посмішкою зустрічають своїх користувачів, вислуховують, радять, допомагають.
За звітний рік читачі відвідали бібліотеку більше 13 тисяч разів і отримали у своє користування майже 40 тисяч примірників книжок та періодичних видань. Бібліотеці подаровано читачами 86 книжкових новинок.

Немає коментарів:

Дописати коментар