вівторок, 29 червня 2021 р.

«ЧАРІВНА ЄВРОПА: ПОДОРОЖУЄМО І ВИВЧАЄМО»

Наша бібліотека підготувала День бібліографії, який розкрив найцікавіші історичні, культурні і найвизначніші місця країн Європи та познайомив своїх читачів з видатними пам'ятками архітектури, мистецтва, культури і природи Європейських країн.

Протягом дня на читачів чекав мультимедійний безвіз «У гості до країн Європи», який допоможе знайти необхідну інформацію в мережі Інтернет щодо туризму, освіти у Європі, правил перетину кордону та перелік цікавих заходів на даний період. Інформ-колаж «Європа в об’єктиві» допоміг всім бажаючим здійснювати захопливі екскурсії європейським континентом та знайомитись з традиціями країн ЄС.

Великий інтерес викликали книжкові виставки «Європа багатолика!», матеріали якої висвітлили розвиток держав від стародавності до сьогодення та «Літературна Європа».
Наприкінці заходу учасники приєднались до інформаційної панорами «Україна – європейська країна» та поміркували, який внесок вони можуть зробити у розвиток нашої держави, щоб піднести її до рівня найрозвиненіших країн Європи.

Немає коментарів:

Дописати коментар