вівторок, 29 червня 2021 р.

День нової книги «Бібліотека. Сім’я. Інформація»

Всіх, хто не уявляє своє життя без книги та читання, і стежить за новинками, у ми запросили на День нової книги «Бібліотека. Сім’я. Інформація». Відвідувачі заходу познайомилися з новими виданнями різножанрової літератури, що відповідають усім смакам.

Присутніх зацікавили твори українських авторів – захоплююче фентазі Ольги Мігель «Сновида», солодкі історії кохання та терпкого шоколаду, що трапилися у фантастичному місті Львові – у збірнику «Львів. Спогади. Кохання», казкові пригоди та таємниці Галини Вдовиченко, Олі Русіної, Валентини Гуріної, Юрія Ярмиша та інших. Також не оминули увагою і книги зарубіжних авторів: В. Бернарда Карлсон, Лінди Голд, Еймі Моллой, Юліанна Пресс і т.д. В них розкриті теми майбутнього материнства, сучасного виховання дітей, психології людини, цікаві факти про життя відомих людей, дитячі детективи та фантастичні оповідання.

Кожен, хто переступав поріг бібліотеки, був вражений дивовижною інсталяцією «Читаюче рандеву».
Молодші учасники заходу взяли участь у бліц-вікторині «Герої поспішають на допомогу», а дорослі – поділилися особистим хіт-парадом улюблених книг.
Користувачі побажали бібліотекарям і надалі радувати всіх новинками літератури. У цей день кожен читач знайшов книгу до душі, це створило доброзичливу атмосферу і гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар